Levering og returnering

Levering med DAO

DAO Pakkeshop – levering mandag – søndag (35,00 DKK) – (Fri fragt ved køb over 449,00 DKK)

Levering 1-3 dage. Bestil senest: mandag-fredag inden kl. 15, lørdag og søndag inden kl. 12:00 – 

DAO hjemmelevering – mandag – søndag (flex levering) (40,00 DKK) – (Fri fragt ved køb over 449,00 DKK)

Levering til døren med flexlevering.

Levering 1-3 dage. Bestil senest mandag-fredag inden kl. 15, lørdag og søndag inden kl. 12:00 – 

Spor din pakke hos DAO her. 

Retur forsendelse (28,00DKK)

Send en mail til info@littleme.dk med ordre nummer. Du vil efterfølgende modtage en DAO kode til din retur pakke.

Beløbet minus fragt og retur fragt vil være på din konto senest 10 hverdage fra pakken er modtaget af os.


Fortrydelsesret:
Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle varer eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved fortrydelse nedenfor.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Undtagelser i fortrydelsesretten:
Du kan miste din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen/emballeringen/river tags af efter leveringen.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten:
Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan sende os en e-mail hvor du oplyser, at du fortryder til info@littleme.dk

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular som er gengivet sidst i disse salgs- og leveringsbetingelser, men det er ikke obligatorisk. Hvis du gør det, kvitterer vi straks pr. mail for modtagelse af din fortrydelse. 

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger:
Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os eller til Kornagervej 104, 4640 Faxe Danmark, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse
Når du fortryder, refunderer vi betalingen af varen til dig. Fragten og returfragten vil derfor ikke blive refunderet.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog ikke tilbageholde tilbagebetalingen, før vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Vi svare hjertens gerne på alle dine spørgsmål. du kan kontakte os på info@littleme.dk og så vil du hører retur indenfor 24 timer man-fredag.